Termeni & Conditii

Accesarea si vizionarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos: Biromarket isi rezerva dreptul de a face modificari prevederilor de mai jos, fara o notificare prealabila. Continutul acestui site, este proprietatea S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. si acest site este aparat de legile in vigoare ce protejeaza drepturile de autor.

Folosirea oricaror elemente din cadrul acestui site fara acordul scris al S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. se pedepseste conform legilor romane in vigoare; astfel, este interzis accesarea site-ului Biromarket, in scopul copierii continutului sub orice forma. S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. protejeaza continutul informatiilor primite de la clienti si de aceea declara ca nu face schimb, nu vinde si nu transmite adresele de e-mail obtinute prin intermediul acestui site; nu divulga adresa de e-mail sau orice alte date ale clientilor care acceseaza acest site, fara acordul respectivului client. Inregistrarea facuta de client pe site-ul Biromarket da dreptul S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. de a-l contacta prin orice mijloace in vederea oferirii serviciilor sale, fara a putea fi acuzat ca practica spam-ul sau abuzeaza de libertatea clientului.

In cazul in care o informatie a fost introdusa si afisata gresit in baza de date a site-ului S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica acea informatie fara nici un preaviz si eventual isi rezerva dreptul de a anunta potentialii clienti despre eroarea aparuta. Informatiile la zi sau datele reale despre produsele prezentate pot fi diferite intr-o oarecare masura fata de informatiile si fotografiile prezentate pe site, dat fiind faptul ca autoritatile romane pot modifica oricand legislatia romana declaram ca acest are caracter pur informativ; S.C.GIORGIO 67 SERVICE S.R.L. va depune eforturi sporite ca informatiile sa fie actualizate in cat mai scurt timp.

Orice incercare de a modifica sau copia continutul acestui site este considerata o tentativa de fraudare, aceasta facand obiectul unei plangeri penale la organelle de politie impotriva celui/celor care au incercat acest fapt.

Fiind de acord cu acesti termeni, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.